آموزش رزین در کرج
آموزش رزین درکرج، یکی از محبوبترین آموزشهای هنری می باشد. هنر رزین اپوکسی از هنرهای کاربردی و دکوراتیو می باشد که می توان با امکانات کم و حتی در منزل آن را انجام داد. از جمله کاربردهای آن، میتوان از تلفیق چوب و رزین (وود گلس) برای ساخت میز رزینی، ساعت رزینی و زیورآلات رزینی، و همچنین تلفیق انواع رنگ های خمیری و پودری و جوهری برای خلق تابلوهای زیبای رزینی یا فلوئید آرت (تکنیک دریا، ژئود، کهکشان، ماربل، مرمر،جوهرالکلی، آبستره سلولی، زنگار، چشم نظر، ابر و باد) ساخت. ظروف حجمی و غیر حجمی در قالب های سیلیکونی با تکنیک های مختلف (بافت مرجانی، بافت پوست ماری، بافت ساتن، گل سه بعدی، بافت میکروبی) و ساخت زیورآلات رزینی (دایموند گلس) در قالب های برنجی در اشکال مختلف، کفه دار و بی کفه نام برد.
برای یادگیری این هنر زیبا، دوره های آموزشی کوتاه مدت در قالب ورکشاپ های یک الی سه روزه برگزار می گردد. آموزش رزین در کرج نیز در بسیاری از آموزشگاه های هنری کرج برگزار می گردد. از جمله این آموزشگاه ها که آموزش رزین را به صورت ورکشاپ جامع دو روزه به شکل تخصصی و حرفه ای برگزار می کند، آموزشگاه هنرهای تجسمی آسو می باشد.
آموزشگاه آسو با بهره گیری از اساتید مجرب در زمینه آموزش رزین و تأمین بهترین مواد و متریال رزین جهت رفاه حال هنرجویان در محیطی آرام و دلنشین به طور نیمه خصوصی (ظرفیت پنج نفر) به آموزش رزین در کرج به شکل تئوری و عملی مشغول است.
مدرک معتبر پایان دوره آموزش رزین
هنرجویان بعد از اتمام ورکشاپ، می توانند هفت نمونه کار رزینی با خود ببرند. و همچنین به همگی آن ها گواهی پایان دوره معتبر، مدرک فنی و حرفه ای و مدرک بین المللی در زمینه رزین آرت اعطا می گردد.
خدمات و پشتیبانی پس از آموزش رزین در کرج
از جمله خدمات آموزشگاه، پشتیبانی دائمی در زمینه آموزش رزین به صورت آنلاین می باشد. از خدمات دیگر فروش تمامی مواد و متریال رزین با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت، همراه با تخفیفات ویژه هنرجویان می باشد.
کارآفرینی پس از آموزش رزین
هنرآموختگان آسو بعد از ورکشاپ با تمرین و تجربه در هنر رزین می توانند وارد بازار کار شوند و در رشته های مختلف آن به فعالیت بپردازند. از جمله فضاهایی که میتوان در آن به معرفی آثار هنری رزین پرداخت صفحات مجازی هنرمند، فروشگاه های دکوراسیون منزل، و بازارچه های هنری می باشد.
از تابلوهای رزین، ظروف رزین، و زیورآلات رزین می توانید جهت هدیه دادن به دوستان و آشنایان خود استفاده کرده و با یک تیر دو نشان بزنید هم آن ها را خوشحال کنید و هم هنر زیبای خود را معرفی بفرمایید.
رزین اپوکسی چیست؟
یک ماده دو جزئی شفاف از خانواده رزین ها که از رزین و هاردنر تشکیل شده است. این دو جزء باید به نسبت مشخص، با یکدیگر ترکیب شوند و سپس بر روی سطح مشخص و یا قالب مورد نظر استفاده شود. بعد از ترکیب رزین با هاردنر یک واکنش شیمشایی شروع می شود که معمولا چندین ساعت به طول می انجامد و بعد از ایجاد گرما از حالت مایع به جامد و سخت تبدیل می شود. معمولا نسبت اختلاط هاردنر به رزین 1 به 2 است و اگر این نسبت رعایت نشود رزین حالت چسبناک پیدا کرده و خشک نمی شود. به همین دلیل آموزش رزین نقش مهمی در کاربرد صحیح آن دارد.
ویژگیهای رزین اپوکسی
- شفافیت بالا و شیشه ای بودن
- استحکام مواد
- مقاومت در برابر ضربه
- مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش
- چسبندگی بالا به اکثر سطوح
- عایق جریان الکترونیک
- در برابر اسید و خوردگی مقاوم است.
- مقوام در برابر جریان هوا
- ضد آب کردن سطوح
انواع رزین اپوکسی
شما در آموزش رزین با انواع رزین اپوکسی و کاربرد آن آشنا خواهید شد:
- رزین رقیق:
رزین با ویسکوزیته پایین که بسیار روان و سیال بوده وبرای سوح بزرگ با حجم بالا مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال برای ساخت میزهای چوب و رزین که اعمال رزین بر روی آن زمان بر هست مناسب می باشد، چرا که گرمای کمتری ایجاد کرده و روند سخت شدن آن کند می باشد. و به دلیل رقیق بودن نیاز به ایجاد گرما و حباب گیری زیادی ندارد. - رزین نیمه غلیظ یا نیمه رقیق:
رزین های با ویسکوزیته متوسط که بسیار پر کاربرد می باشند که تا ضخامت 4 میل را می توان روی هر سطحی بدون هیچ مشکلی اعمال نمود. از این رزین در ساخت تابلوهای رزینی یا اصطلاحا فلوئید پینتیگ استفاده کرد. همچنین جهت استفاده در قالبهای سیلیکونی و طلقی و ساخت ظروف و مجسمه کاربرد دارد. برای دانستن چگونگی ترکیب رنگها در رزین نیاز به آموزش رزین می باشد. - رزین غلیظ:
رزین با ویسکوزیته بالا که نهایتا 1 الی 2 سانتیمتر ضخامت را می توان بدون مشکل روی سطوح اعمال نمود. رزین های های غلیظ بعد از خشک شدن تحدب بیشتری ایجاد می کنند و برای ساخت زیورآلات رزینی پیشنهاد می شود.
آموزش شرایط مناسب نگهداری از رزین
در جای تاریک و معتدل نه گرم و نه سرد (15 تا 26 درجه سانتیگراد) نگهداری شود. درب ظرف باید کاملا محکم باشد و از ورود هوا به داخل آن جلوگیری کرد.
آموزش نکات ایمنی در رزین
- استفاده از ماسک های فیلتر دار
- پوشیدن لباس کار
- استفاده از تهویه مناسب در اتاق کار
- استفاده از دستکش های مناسب
- استفاده از عینک محافظ
مواد و متریال مورد استفاده در هنر رزین اپوکسی
شما در آموزش رزین با مواد و متریال مختلف که در رزین کاربرد دارند آشنا خواهید شد.
- رنگها: که در انواع مختلف، پودری (صدفی، پایه فلز، فلورسنت، فسفرسنت، کروم) جوهری ( جوهری شفاف پایه تینر، جوهر الکلی، میکروبی) و خمیری حلال در رزین موجود می باشد.
- گل خشک: گلهایی که به وسیله گرما یا سیلیکا ژل به شکل کامل خشک شده باشند.
- سنگ ، صدف و شن: که جهت تکنیک دریا مورد استفاده قرار می گیرد.
- فندک اتمی یا تورچ: رزین پس از واکنش شیمیایی ایجاد حرارت و حباب کرده که با استفاده از فنک و تورچ می توان حباب گیری نمود.
- قالب سیلیکونی: جهت فرم دادن به رزین میتوان از انواع آن استفاده نمود.
- قالب برنجی: جهت تولید زیورآلات مورد استفاده قرار می گیرد.
- اکلیل ها: در انواع ریز شنی، درشت، هولوگرامی موجود می باشد.
- ترازو: ترجیحا ترازو با دقت بالا برای وزن کردن رزین و هاردنر
- لیوان یکبار مصرف و آبسلانگ: ( چوب بستنی) جهت ترکیب رزین
- سشوار صنعتی: جهت فرم دادن به رنگ در رزین
- بیس چوبی: سطح مورد استفاده در تابلوهای رزینی
- چسب قالب: چسب کاملاین جهت درزگیری قالب ها و همینطور تمیز نگهداشتن اطراف و پشت کار
- روغن یا اسپری سیلیکون: جهت سلولی کردن رنگ ها در تکنیک دریا و آبستره سلولی
- خمیر خشک نشو: جهت قالب گیری و آب بندی کردن سطوح و گرفتن درزها
- ورقطلا: جهت تزئین داخل یا روی سطح رزین
- رنگ اکرلیک: جهت رنگ کردن بیس ها
- قلمو و غلطک رنگ: جهت رنگ کردن سطوح
- تراز: جهت تراز کردن سطح
- سمباده: به صورت دستی یا برق جهت شکل دادن و پردازش سطوح
سر فصل های دوره
ورکشاپ جامع رزین
۱-آشنایی کامل بارزین وانواع آن ۲-شناخت کامل رنگ ها ۳-مبحث رنگ شناسی ۴-قیمت گذاری وراه های فروش ۵-ساخت قالب دستسازباچسب سیلیکون ۶-ساخت قالب دستساز باخمیرخشک نشو ۷-بافت مرجانی ۸-بافت انجیری ۹-بافت پوست ماری ۱۰-بافت ساتن ۱۱-بافت میکروبی ۱۲-گل سه بعدی به 5 روش مختلف ۱۳-طرح سنگ مرمرقالبی ۱۴-طرح سنگ ماربل ۱۵-تکنیک زنگار ۱۶-تکنیک آبستره ۱۷-تکنیک جوهرالکلی ۱۸-تکنیک کهکشان ۱۹-فرم دادن به ظروف رزینی ۲۰-ساخت ورق طلای مایع به 3 روش ۲۱-تکنیک قلوه سنگ ۲۲-دریا (نحوه ی آموزش صخره ودریا سه بعدی) ۲۳-سمباده کشی ۲۴-تکنیک چشم نظر (سه روش ساخت چشم نظر) ۲۵-تکنیک ابروباد ۲۶-تکنیک تابلوی ژئودرزینی ۲۷-ساعت روسی ۲۸-زیورآلات (باکفه وبدون کفه) ۲۹-کارباشابلون و ورق طلا ۳۰-سوراخ کردن ظروف ونصب یراق آلات ونصب موتورساعت واعداد
همه کارها به صورت عملی توسط هنرجویان انجام شده و نمونه کارهای زیر را با خود خواهند برد:
ساعت – زیورآلات – تخته سروکهکشان – تابلو چشم نظر – تابلودریا – تابلوژئود – تخته سرومرمر
- مواد و متریال مورد نیاز جهت آموزش رایگان می باشد.
- پشتیبانی نامحدود توسط استاد
- ارائه گواهی پایان دوره، مدرک فنی و حرفه ای و مدرک بین المللی
- با امکان خرید مواد اولیه از فروشگاه آموزشگاه